Wedderspoon Miere de Manuka KFactor 22 RAW 100% Naturala Wedderspoon 250 g

Wedderspoon Miere de Manuka KFactor 22 RAW 100% Naturala Wedderspoon 250 g

191,36 RON

Ofertele pentru produsul

Descrierea produsului
Miere de Manuka KFactor 22 Prospect:Rara si unica, provenind din regiunile virgine din Noua Zeelanda, Mierea de Manuka Limited Edition KFactor 22 de la Wedderspoon are cea mai mare concentratie de polen (90%), cele mai puternice efecte antioxidante si proprietati de întarire a imunitatii din întrega linie de Miere Manuka Wedderspoon. Mierea Manuka are culoarea alunelor si se încadreaza în categoria Dark Amber pe Sistemul de Clasificare Pfund Color.     KFactor 22 indica faptul ca aceasta miere contine 90% concentratie de polen specific florii manuka. Mierea de Manuka este recunoscuta în toata lumea pentru proprietatile sale antibacteriene, fiind considerata cel mai puternic antibiotic natural. Datorita cantitatii limitate care se produce doar în Noua Zeelanda (mai exista copaci Manuka doar in cateva regiuni din Australia) si faptului ca Mierea de Manuka necesita certificari si diferite teste ale compusilor pentru a putea fi certificata ca originala, aceasta are un pret mai ridicat decat mierea normala.   Oamenii din întreaga lume folosesc tratamente cu miere de manuka pentru a vindeca diferite afectiuni bacteriene, cum ar fi helycobacter pylori, infectii cu stafilococ, paraziti intestinati si multe alte afectiuni gastro intestinale. Totodata, Mierea de Manuka se utilizeaza si ca tratement preventiv, este un adjuvant pentru intarirea imunitatii si are proprietati nutritive exceptionale pentru piele si ten.   Recomandari Miere de Manuka:Sistemul imunitar:  - dureri de gat, alergii, sinuzita, imbunatatirea somnului, colesterol, gripa si raceala, energie, migrene, neutralizarea PH-ului, sanatatea ochilor, afte.   Sistem digestiv:  - aciditate si reflux gastric, afectiuni gastro intestinale, helycobacter pilori, paraziti intestinali.   Afectiuni bacteriene:  - acnee, infectii cu stafilococ auriu, ingrijirea dintilor si gingiilor, reducerea inflamatiilor, candida, efect antibiotic, herpes, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, mirosul neplacut al gurii - halena.   Ingrijire externa:  - eczeme, dermatite, arsuri si rani, ingrijirea dintilor si a gingiilor, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, matreata, intepaturi insecte, cicatrici, iritatie scutec, puncte negre, efect antirid, caderea parului.   Sistemul de gradare a Mierii de Manuka WedderspoonSistemul de rating KFactor  este un sistem de clasificare a Mierii de Manuka aprobat de catre Ministerul Noii Zeelande pentru Industrii Primare (MPI) care dezvolta standarde si reglementeaza cerificarile Mierii de Manuka (si ale tuturor celorlalte produse alimentare si agro-alimentare din Noua Zeelanda).   Brandul Wedderspoon se ocupa cu mandrie de aprovizionarea, ambalarea si etichetarea tuturor borcanelor de Miere de Manuka pentru a asigura cel mai inalt standard de calitate.   Mierea de Manuka RAW / NEPASTEURIZATAMierea Raw este pur si simplu miere care a fost usor filtrata si foarte putin incalzita pentru a avea consistenta cremoasa, fara pasteurizare, si contine in mod natural polenul de albine, ceara de albine si propolis. Spre deosebire de mierea pasteurizata, mierea raw contine in mod natural si enzime vii - si fiecare borcan este urmarit pana la apicultorul specialist din Noua Zeelanda . Wedderspoon crede in furnizarea celor mai bune produse, motiv pentru care miere sa este intotdeauna pastrata in starea sa naturala, cruda si nepasteurizata.   Beneficiile nutritionale ale Mierii de ManukaNectarul in sine este compus in principal din zaharoza si apa. Albinele adauga enzime, cunoscute sub denumirea de invertaza care creeaza compusi chimici suplimentari, transformand zaharoza in fructoza si glucoza, evaporand apoi apa, astfel incat produsele rezultate vor deveni rezistente.   Mierea este o sursa de carbohidrati.  Nectarul din fiecare floare si copac contribuie la propria paleta de gusturi si enzime a mierii stupului local. De-a lungul istoriei, triburile Maori din Noua Zeelanda, care au descoperit pentru prima data Manuka, s-au bucurat de aceasta floare pentru nenumaratele sale beneficii. Raportat la planta Arborelui de Ceai (Tea Tree), aceasta miere provine din florile rare si frumoase ale arborelui Manuka.   Mierea de Manuka din Noua Zeelanda este cu adevarat o minune a naturii. Este considerata una dintre cele mai nutritive alimente din lume, continand zaharuri complexe, enzime vii si alti compusi care apar in mod natural si este consumata zilnic de foarte multi oameni. Mierea de albine are un indice glicemic mai mic (GI) decat zaharul de masa. Acest lucru inseamna ca zaharul din miere este absorbit in fluxul sanguin treptat.   Sistemul de notare PFUND Color StandardSistemul Pfund Color Standard a fost dezvoltat pentru a masura gradat nuanta mierii, pentru a te asigura ca mierea pe care o primesti este consistenta. Aceasta te asigura ca Mierea de Manuka Wedderspoon este consistenta si de incredere. Determinarea nuantei de culoare pe scara Pfund este masurata printr-un fotometru cunoscut ca un Analizor al Culorii Mierii. Acest aparat masoara lungimile de unda ale luminii, exprimata in milimetri,  care pot trece prin miere.   Exista sapte culori distincte ale SISTEMULUI DE NOTARE Pfund COLOR
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^