Wedderspoon - Miere de Manuka KFactor 12 RAW 100% Naturala Wedderspoon - hiris - 243,65 RON

Wedderspoon - Miere de Manuka KFactor 12 RAW 100% Naturala Wedderspoon - hiris - 243,65 RON

243,65 RON
Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Wedderspoon - Miere de Manuka KFactor 12 RAW 100% Naturala Wedderspoon - hiris - 243,65 RON

243,65 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
hiris.ro
Descrierea produsului
Prospect: Mierea de Manuka Kfactor 12 este verificata si nu contine organisme modificate genetic, este 100% cruda si nepasteurizata. Mierea de Manuka de la Weederspoon aduce aroma si consistenta specifica florilor de manuka tocmai din Insulele din Sudul Noii Zeelande. Aceasta miere se poate folosi in dieta zilnica, in amestec cu alte alimente, bauturi sau ca parte a practicii de ingrijire. Mierea de Manuka KFactor 12 contine minim 65% cantitate de granule de polen Manuka, oferind efecte antioxidante puternice si proprietati de intarire a imunitatii. Mierea Manuka are culoarea alunelor si se incadreaza in categoria Dark Amber pe Sistemul de Clasificare Pfund Color. KFactor 12 indica faptul ca aceasta miere contine minim 65% concentratie de polen specific florii manuka. Mierea de Manuka Wedderspoon a fost medaliata cu punctaj maxim (3 stele) la competitia Great Taste Awards din Marea Britanie in anul 2014. Mierea de Manuka este recunoscuta in toata lumea pentru proprietatile sale antibacteriene, fiind considerata cel mai puternic antibiotic natural. Datorita cantitatii limitate care se produce doar in Noua Zeelanda (nu exista copaci Manuka nicaieri altundeva in lume) si faptului ca Mierea de Manuka necesita certificari si diferite teste ale compusilor pentru a putea fi certificata ca originala, aceasta miere are un pret mai ridicat decat mierea normala. Oamenii din intreaga lume folosesc tratamente cu miere de manuka pentru a vindeca diferite afectiuni bacteriene, cum ar fi helycobacter pylori, infectii cu stafilococ, paraziti intestinati si multe alte afectiuni gastro intestinale. Totodata, Mierea de Manuka se utilizeaza si ca tratament preventiv, este un adjuvant pentru intarirea imunitatii si are proprietati nutritive exceptionale pentru piele si ten. Recomandari Miere de Manuka: Sistemul imunitar: - dureri de gat, alergii, sinuzita, imbunatatirea somnului, colesterol, gripa si raceala, energie, migrene, neutralizarea PH-ului, sanatatea ochilor, afte. Sistem digestiv: - aciditate si reflux gastric, afectiuni gastro intestinale, helycobacter pilori, paraziti intestinali. Afectiuni bacteriene: - acnee, infectii cu stafilococ auriu, ingrijirea dintilor si gingiilor, reducerea inflamatiilor, candida, efect antibiotic, herpes, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, mirosul neplacut al gurii - halena. Ingrijire externa: - eczeme, dermatite, arsuri si rani, ingrijirea dintilor si a gingiilor, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, matreata, intepaturi insecte, cicatrici, iritatie scutec, puncte negre, efect antirid, caderea parului. Brandul Wedderspoon se angajeaza sa ofere cea mai inalta calitate si puritate a Mierii de Manuka. Pentru a identifica si masura proprietatile complexe ale Mierii de Manuka, Wedderspoon a creat KFactor , un sistem de autentificare holistica etapizat, denumit astfel, pentru a reprezenta factorii-cheie care fac din acest tip de miere o miere speciala. Brandul Wedderspoon finanteaza cercetarea imagistica prin rezonanta magnetica nucleara (RMN). Aceasta tehnologie extrem de sensibila va masura nu numai substantele recunoscute, dar, de asemenea, incearca sa identifice substante aditionale prezente doar in Mierea de Manuka. Este sinergia enzimelor active, cantitatea mare de polen, DHA, methylglyoxal si alti factori cheie pe care speram sa ii identificam folosind tehnologia unica RMN. Sistemul de gradare a Mierii de Manuka Wedderspoon Sistemul de rating KFactor este un sistem de clasificare a Mierii de Manuka aprobat de catre Ministerul Noii Zeelande pentru Industrii Primare (MPI) care dezvolta standarde si reglementeaza cerificarile Mierii de Manuka (si ale tuturor celorlalte produse alimentare si agro-alimentare din Noua Zeelanda). Brandul Wedderspoon se ocupa cu mandrie de aprovizionarea, ambalarea si etichetarea tuturor borcanelor de Miere de Manuka pentru a asigura cel mai inalt standard de calitate. Mierea de Manuka RAW / NEPASTEURIZATA Mierea Raw este pur si simplu miere care a fost usor filtrata si foarte putin incalzita pentru a avea consistenta cremoasa, fara pasteurizare, si contine in mod natural polenul de albine, ceara de albine si propolis. Spre deosebire de mierea pasteurizata, mierea raw contine in mod natural si enzime vii - si fiecare borcan este urmarit pana la apicultorul specialist din Noua Zeelanda . Wedderspoon crede in furnizarea celor mai bune produse, motiv pentru care miere sa este intotdeauna pastrata in starea sa naturala, cruda si nepasteurizata. Beneficiile nutritionale ale Mierii de Manuka Nectarul in sine este compus in principal din zaharoza si apa. Albinele adauga enzime, cunoscute sub denumirea de invertaza care creeaza compusi chimici suplimentari, transformand zaharoza in fructoza si glucoza, evaporand apoi apa, astfel incat produsele rezultate vor deveni rezistente. Mierea este o sursa de carbohidrati. Nectarul din fiecare floare si copac contribuie la propria paleta de gusturi si enzime a mierii stupului local. De-a lungul istoriei, triburile Maori din Noua Zeelanda, care au descoperit pentru prima data Manuka, s-au bucurat de aceasta floare pentru nenumaratele sale beneficii. Raportat la planta Arborelui de Ceai (Tea Tree), aceasta miere provine din florile rare si frumoase ale arborelui Manuka. Mierea de Manuka din Noua Zeelanda este cu adevarat o minune a naturii. Este considerata una dintre cele mai nutritive alimente din lume, continand zaharuri complexe, enzime vii si alti compusi care apar in mod natural si este consumata zilnic de foarte multi oameni. Mierea de albine are un indice glicemic mai mic (GI) decat zaharul de masa. Acest lucru inseamna ca zaharul din miere este absorbit in fluxul sanguin treptat. Sistemul de notare PFUND Color Standard Sistemul Pfund Color Standard a fost dezvoltat pentru a masura gradat nuanta mierii, pentru a te asigura ca mierea pe care o primesti este consistenta. Aceasta te asigura ca Mierea de Manuka Wedderspoon este consistenta si de incredere. Determinarea nuantei de culoare pe scara Pfund este masurata printr-un fotometru cunoscut ca un Analizor al Culorii Mierii. Acest aparat masoara lungimile de unda ale luminii, exprimata in milimetri, care pot trece prin miere. Exista sapte culori distincte ale SISTEMULUI DE NOTARE Pfund COLOR

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.